Ürünlere dön
Hogwarts Legacy Deluxe XBOX Orijinal fiyat: ₺199,90.Şu andaki fiyat: ₺191,88.

Alan Wake 2 XBOX

Saga Anderson küçük bir kentteki ritüelleşmiş katliamları araştırmaya geliyor. Alan Wake, etrafındaki gerçekliği şekillendirecek karanlık hikâyeyi yazıyor. Bu iki kahraman bir şekilde birbirleriyle bağlantılı. Olmaları gereken kahramanlara dönüşebilecekler mi?​Hemen Alan Wake 2 satın alarak bu eşsiz oyunun keyfini çıkarabilirsiniz.
Platform

Xbox

Sürüm

Deluxe

199,90

Detaylar

 Teslim Detayları : 0-24 Saat İçinde Epostanıza Teslim Edilir. Xbox Hesabı Olarak Verilir.

Ürün Kullanımı : Orijinal Üründür. Sadece Offline Oynanabilir. Firmamıza Özel Bir Hesap Teslim Alacaksınız. Ürün Bilgileri ve Kullanım Talimatları Siparişten Sonra Tarafınıza Gönderilecektir.

Ürün Talimatları : Hesap Bilgilerinde (Eposta, Şifre vs.) Değişiklik Yapamazsınız. İade Yoktur. Ömür Boyu Garantilidir.

Xbox One|S|X Konsolu İçindir farklı platformda kullanılamaz.

Alan Wake 2'nin Kazandığı Ödüller:

 Time Dergisi Yılın Oyunu Ödülü, Washington Post'un Yılın Oyunu Ödülü, The Game Awards Töreni'nin En İyi Oyun Yönetmenliği, En İyi Sanat Yönetmenliği ve En İyi Hikâye Anlatımı Ödülü ve Golden Joystick Eleştirmenlerin Seçimi Ödülü. Etrafı Kuzeybatı Pasifik'le çevrili küçük bir kasaba olan Bright Falls'ta cinayetle sonuçlanan bir dizi ayin huzuru bozuyor. Zorlu vakaları çözmesiyle tanınan başarılı FBI ajanı Saga Anderson ise cinayetleri araştırmaya geliyor. Bulduğu bir korku hikâyesinin sayfalarında yazanlar gerçekleşmeye başlayınca Anderson'un vakası bir kâbusa dönüyor.